Bouwberichten op maat

Commerciële bouwberichten op maat: Wij leveren de meest relevante actuele bouwberichten uit de bouwsector speciaal voor uw bedrijf. Zoals u weet en wellicht ervaren heeft is zoeken en vinden van potentiële opdrachtgevers tijdrovend en specialistisch werk. Uitbesteding is lonend.

Ons vakbekwame team zoekt snel, doelgericht en effectief naar opdrachten en levert u specifieke informatie die voor u van belang is. De nieuwste nieuwbouwprojecten, verbouwprojecten en renovatieprojecten uit de bouwsector zijn bij ons als eerste bekend.

succes met de nieuwste bouw informatie

meer rendement met een abonnement

BouwBeslist beschikt over een gedegen vast netwerk van correspondenten in de bouwsector. Dit netwerk bestaat uit projectontwikkelaars, architecten, aannemers, adviseurs, makelaars etc. Ons hechte team van ervaren medewerkers heeft dagelijks contact met deze bron van wie wij waardevolle informatie over diverse Nederlandse bouwprojecten krijgen.

Ons team kijkt ook dagelijks naar de Nederlandse media, zowel conventionele als digitale: de grote landelijke dagbladen, regionale dagbladen, huis-aan-huisbladen maar ook de lokale sufferdjes. Internet wordt dagelijks bekeken en afgestruind om de voor u interessante bouwprojecten te verzamelen.

Vervolgens worden die projecten speciaal voor u geselecteerd, zorgvuldig geverifieerd en verrijkt. Dit houdt in dat een van onze goed getrainde medewerkers persoonlijk voor uw product of dienst contact opneemt met de marktpartij binnen het project om na te gaan in hoeverre hier voor u commerciële mogelijkheden te vinden zijn en wie de contactpersoon is waarmee u verdere stappen kunt zetten.

Het grote voordeel van onze werkwijze: Er is nagegaan of er een commerciële behoefte is binnen dit project voor uw product of dienst en de contactpersonen weten dat ze benaderd kunnen worden.

Exclusieve bouwberichten info

BouwBeslist weet als geen ander hoe wij dit proces moeten doorlopen en kunnen de projecten vinden die matchen met uw aanbod. Op deze manier ontvangt u goed onderbouwde zakelijke kansen voor een duurzaam verkoopproces. Hieruit komen wekelijks interessante exclusieve, commerciële leads specifiek voor uw dienst of product waarmee u direct kunt schakelen. 

bouwberichten abonnement

Bouwberichten, warme leads van de nieuwste bouwprojecten

Wekelijks met een abonnement van BouwBeslist

  •   Wekelijks documentatie van de nieuwste nieuwbouw, verbouw of renovatieprojecten
  •   Complete en betrouwbare bouw informatie
  •   Geen ingewikkelde applicaties!
  •   Nederlandse bouwplannen, u hoeft bij ons niet te kiezen en te betalen voor verschillende regio’s

Op uw profiel toegespitst

  •  Bouwberichten specifiek voor uw bedrijf
  •   Inclusief relevante contactpersoon
  •   Directe contactgegevens van contactpersonen
  •   Gespreksverslag van het gevoerde gesprek
  •   BouwBeslist heeft al geïnventariseerd dat er voor u commerciële mogelijkheden zijn
  •   Persoonlijke aandacht en service bij het samenstellen van uw profiel