Nieuws uit de bouwsector

Wanneer u op zoek bent naar nieuws over bouwprojecten om mee te kunnen dingen naar opdrachten kunt u direct contact op nemen met BouwBeslist voor waardevolle informatie. Wij zijn experts die aan de slag gaan met uw specifieke vraag. Wij bieden u al in een vroeg stadium actuele informatie uit de bouwwereld welke passen bij uw dienst of productenaanbod. Geen bouwberichten die niet passen bij u zoals zo vaak voorkomt in deze marktsector. Wij luisteren naar u.

Maak het verschil, vergroot uw voorsprong

Bespaar tijd met uw zoektochten en kies ook voor een effectief gerichte oplossing voor uw bedrijf met een abonnement op actueel bouw nieuws.

 


Nieuws verzameld uit de bouwsector


Hier vind u nieuws uit de bouwsector verzameld van andere websites. Misschien interessant voor u.

bouw nieuws

Bouw nieuws

31 oktober 2020

De wereld achter architectuur en bouwtechniek Bouwwereld.nl

Architectenweb Nieuws

31 oktober 2020

Architectenweb is hét platform voor architecten in Nederland.

Bouwend Nederland

31 oktober 2020

  • Je gaat het maken in de Ondergrondse Infra
    Zaterdag de derde aflevering van Je gaat het maken op RTL 4!
  • Veiligheid in aanbestedingen verplichting vanaf 1 januari 2022
    Vanaf 1 januari 2022 nemen ondertekenaars van de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) veiligheidsbewustzijn op als verplichting op in aanbestedingen of contracten. Dit gebeurt onder de noemer Veiligheid in Aanbestedingen, kortweg ViA. De verplichting raakt veel bedrijven, aannemers, onderaannemers en ook architecten- en ingenieursbureaus. Wat houdt de verplichting in?
  • Bouwlogistiek in de stad: waar liggen kansen?
    Een kwart van alle vrachtverkeer is gekoppeld aan de bouw. Het gaat om circa negen miljard vrachtkilometers waarvan haast 15% in de binnensteden wordt verreden. Bouwactiviteiten in binnensteden nemen alleen maar toe en dat betekent een groeiende logistieke uitdaging. Locaties zijn nauwelijks bereikbaar met vrachtwagens, de bouwplaats is klein, milieuregels streng. Waar liggen de opties om de bouwlogistiek opnieuw in te richten?

Agenda

31 oktober 2020

De wereld achter architectuur en bouwtechniek Agenda – Bouwwereld.nl