Nieuws uit de bouwsector

Wanneer u op zoek bent naar nieuws over bouwprojecten om mee te kunnen dingen naar opdrachten kunt u direct contact op nemen met BouwBeslist voor waardevolle informatie. Wij zijn experts die aan de slag gaan met uw specifieke vraag. Wij bieden u al in een vroeg stadium actuele informatie uit de bouwwereld welke passen bij uw dienst of productenaanbod. Geen bouwberichten die niet passen bij u zoals zo vaak voorkomt in deze marktsector. Wij luisteren naar u.

Maak het verschil, vergroot uw voorsprong

Bespaar tijd met uw zoektochten en kies ook voor een effectief gerichte oplossing voor uw bedrijf met een abonnement op actueel bouw nieuws.

 


Nieuws verzameld uit de bouwsector


Hier vind u nieuws uit de bouwsector verzameld van andere websites. Misschien interessant voor u.

bouw nieuws

Bouw nieuws

Geen feed gevonden

Architectenweb Nieuws

28 november 2021

Architectenweb is hét platform voor architecten in Nederland.

Bouwend Nederland

28 november 2021

  • Protocol onverminderd van kracht na persconferentie 26 november
    De persconferentie van vrijdag 26 november heeft geen nadelige gevolgen voor onze sector. De afgekondigde sluitingstijd tussen 17.00 en 05.00 uur geldt niet voor ons werk. Aandacht voor de basismaatregelen en het werken volgens het protocol “Samen veilig doorwerken” blijven echter wel essentieel om samen veilig te kunnen blijven doorbouwen.
  • Ontbijten met Infra platform Brabant
    Donderdag 25 november jl. kwam een aantal Brabantse infraleden digitaal bijeen. Tijdens deze ontbijtsessie werd Johran Willegers, belangenbehartiger infra (landelijk) voorgesteld en werden de leden bijgepraat over o.a. de Gemeenteraadverkiezingen 2022 en de veiligheidsladder.
  • Kade-inspectie: een totaalbeeld boven én onder water
    Lieuwe van der Meer, de founding father van Kade-Inspectie in het Friese Lemmer, kreeg vanuit de gemeente Alkmaar waar hij destijds werkte de vraag de staat van de kade onderwater te onderzoeken. Waar kades bovenwater in goede staat lijken te zijn, kan de situatie onderwater te wensen overlaten. Met een GoPro-camera aan een stok, gekoppeld aan een laptop met coördinaatbepaling, plantte Van der Meer een aantal jaren geleden het zaadje voor zijn latere bedrijf: in januari 2016 was de oprichting van de V.O.F. Kade-Inspectie een feit.

Agenda

Geen feed gevonden