Nieuws uit de bouwsector

Wanneer u op zoek bent naar nieuws over bouwprojecten om mee te kunnen dingen naar opdrachten kunt u direct contact op nemen met BouwBeslist voor waardevolle informatie. Wij zijn experts die aan de slag gaan met uw specifieke vraag. Wij bieden u al in een vroeg stadium actuele informatie uit de bouwwereld welke passen bij uw dienst of productenaanbod. Geen bouwberichten die niet passen bij u zoals zo vaak voorkomt in deze marktsector. Wij luisteren naar u.

Maak het verschil, vergroot uw voorsprong

Bespaar tijd met uw zoektochten en kies ook voor een effectief gerichte oplossing voor uw bedrijf met een abonnement op actueel bouw nieuws.

 


Nieuws verzameld uit de bouwsector


Hier vind u nieuws uit de bouwsector verzameld van andere websites. Misschien interessant voor u.

bouw nieuws

Bouw nieuws

Geen feed gevonden

Architectenweb Nieuws

27 september 2021

Architectenweb is hét platform voor architecten in Nederland.

Bouwend Nederland

27 september 2021

  • Coronamaatregelen versoepeld: wat betekent dit voor de bouw en infra?
    Nu de coronamaatregelen verder worden afgebouwd en ook de 1,5 meter-eis komt te vervallen, maken werkgevers in de bouw en infra zich nog meer zorgen over het bieden van een veilige werkplek. In de persconferentie van 14 september hebben wij demissionair minister Hugo de Jonge horen zeggen dat de werkgever mag vragen of een medewerker gevaccineerd is. Door deze uitspraak hebben wij ons eerdere geformuleerde advies gewijzigd.
  • Ken jij de constructeur van het jaar 2021?
    Ken jij een collega, relatie of medewerker die zich als constructeur op een bijzondere wijze gepresenteerd heeft én een echte ambassadeur van het vakgebied is? Geen hem of haar dan op als kandidaat voor de jaarlijkse verkiezing ‘Constructeur van het Jaar’ en wie weet staat diegene op 2 november 2021 op het podium tijdens Building Holland in Amsterdam. Lees hieronder meer over de voorwaarden voor deelname.
  • Arbeidsinspectie praat leden regio Noord bij over het V&G-plan
    Als de themabijeenkomst van 6 september 2021 over veiligheid één ding duidelijk maakte, dan is het wel dat er nog erg veel onduidelijk is rondom het verplichte Veiligheids- en Gezondheidsplan dat in het vernieuwde bouwprocesbesluit is opgenomen.

Agenda

Geen feed gevonden