Nieuws uit de bouwsector

Wanneer u op zoek bent naar nieuws over bouwprojecten om mee te kunnen dingen naar opdrachten kunt u direct contact op nemen met BouwBeslist voor waardevolle informatie. Wij zijn experts die aan de slag gaan met uw specifieke vraag. Wij bieden u al in een vroeg stadium actuele informatie uit de bouwwereld welke passen bij uw dienst of productenaanbod. Geen bouwberichten die niet passen bij u zoals zo vaak voorkomt in deze marktsector. Wij luisteren naar u.

Maak het verschil, vergroot uw voorsprong

Bespaar tijd met uw zoektochten en kies ook voor een effectief gerichte oplossing voor uw bedrijf met een abonnement op actueel bouw nieuws.

 


Nieuws verzameld uit de bouwsector


Hier vind u nieuws uit de bouwsector verzameld van andere websites. Misschien interessant voor u.

bouw nieuws

Bouw nieuws

27 januari 2021

De wereld achter architectuur en bouwtechniek Bouwwereld.nl

Architectenweb Nieuws

27 januari 2021

Architectenweb is hét platform voor architecten in Nederland.

Bouwend Nederland

27 januari 2021

  • Technische Kontakt Dagen (TKD) verplaatst naar 2022
    De Technische Kontakt Dagen (TKD) worden verplaatst naar 2022. Het bestuur van de stichting TKD heeft dit moeilijke besluit genomen, omdat de huidige omstandigheden het niet toelaten om nu een beurs te organiseren. De organisatie verwacht in 2022 een TKD te kunnen organiseren wat weer een echt sectorfeest wordt waar ruimte is voor leveranciers om innovaties te tonen, gebruikers machines kunnen uitproberen en de mensen elkaar kunnen ontmoeten.
  • Welke software voor de WKB past bij jouw bedrijf?
    In 2022 wordt de Wet Kwaliteitsborging (WKB) van kracht. Bouwbedrijven moeten in dit kader gedurende het bouwproces informatie over het voldoen aan kwaliteitseisen bijhouden en ter controle aanleveren aan een kwaliteitsborger. Regelmatig stellen leden de vraag welke ICT-toepassingen op de markt zijn om dit te organiseren. Om hen te ondersteunen heeft Koninklijke Bouwend Nederland de beschikbare toepassingen met de belangrijkste functionaliteiten in kaart gebracht zodat bouwbedrijven zelf een shortlist kunnen maken van interessante toepassingen voor het eigen bedrijf.
  • 'Forse uitbreiding steun belangrijk voor banen en ondernemers'
    Bouwend Nederland is verheugd dat het kabinet het steunpakket voor ondernemers fors uitbreidt na de recente aanscherpingen van de lockdown. De regeling tegemoetkoming vaste lasten (TVL) wordt flink geïntensiveerd; het vergoedingspercentage gaat naar 85%. Ook de loonsteun (NOW) gaat voor het eerste en tweede kwartaal van 2021 naar 85%.

Agenda

27 januari 2021

De wereld achter architectuur en bouwtechniek Agenda – Bouwwereld.nl