uitgever bouwinvesteringen

Uitgever van bouw-investeringen

Bouwbeslist is een uitgever van bouw-investeringen op product en dienstniveau. Wij inventariseren continu vanaf de signaleringsfase tot aan de afbouwfase of er commerciële mogelijkheden zijn voor onze abonnees. Ervaren medewerkers voorzien iedere dag deze trouwe klantenkring van gedetailleerde bouwberichten waarmee steevast commerciële successen worden behaald. Het zijn de professionals met een grote diversiteit aan achtergronden: salesmanagers, accountmanagers, acquisiteurs, business managers, ondernemers etc. zowel binnen als buiten de bouwsector. Zij vormen een hecht team en dat maakt verschil! Elke dag gaan zij ervoor de  volle 100% tegenaan.

Hier zijn wij bijzonder trots op en wordt door onze klanten alom gewaardeerd.

uitgever bouw investeringenDoor jarenlange ervaring kennen zij als geen ander de ins en outs van de bouwwereld en de trajecten die daarbij horen. Daarom kunnen wij precies de verkoopinformatie leveren welke voor u van belang is aan de hand van een profiel. Deze actuele en met name relevante bouwplan informatie versterkt uw voorsprong op de concurrentie bij het verwerven van opdrachten.

Wij weten inmiddels maar al te goed hoe de hazen lopen en weten alles over de trajecten die daarbij horen. Als klant van BouwBeslist levert het u kwalitatief hoogstaande bouw informatie op waarmee u direct kunt schakelen.

Effectieve werkwijze

Onze werkwijze is zeer effectief. Het resulteert in kwalitatieve leads waar u meer aan heeft, betere kansen biedt U krijgt relevante verkoopinformatie aan de hand van een met zorg samengesteld profiel op maat. Onze bouwplannen informatie versterkt uw voorsprong op de concurrentie bij het verwerven van opdrachten.

Wilt ook u de voordelen ervaren met een abonnement op deze specifieke dienstverlening? Via de buttonknop  hieronder vind u meer informatie hoe wij werken. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen ( 030-7521206) of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opdrachten voor uw bedrijf krijgen

Opdracht nodig in de bouw-sector? Wij hebben het voor u gevonden. Exclusieve bouwplannen voor meer opdrachten!

Missie: Bouwbeslist staat voor kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor de klant. De basis van onze dienstverlening is persoonlijk en duurzaam.
 Visie: Door kennis, beleving en kwaliteit leveren wij een duurzame en overtuigende bijdrage aan de commerciële doelstellingen van onze relaties.